torsdag 24. juli 2008

Litt til

Dette laget jeg i hyrten og styrten da det plutselig sank inn at June hadde bursdag mens vi var vekkreist. Så i år ble det et enkelt kort til henne :) Masse glitter på kronen, navnet og 4 tallet.


Så blir Ella 2 år snart. Kjøpte dette stempelet da vi var innom Hobbyhimmelen. Syntes det var så skjønt også passet det så bra til henne. Veldig glad i dyr :) Her er det masse glitter også. På håret, hjertene på lommen og på det rosa på strømpebuksen.


Mitt første criss cross card :) Var ganske gøy å lage må eg si. Dette gikk i posten i dag til min lillesøster som har flyttet til Son. Savner henne... Her er det masse glitter på hanglaren, blomstrene og hjertene. Kjøpte den nye platen til Stempelglede på hobbyhimmelen. Er allerede blitt en stor favoritt.

Innsinen av kortetOg baksiden med mitt personlige stempel.

Tusen takk til de som har lagt og legger igjen kommentarer til meg, det setter eg utrolig stor pris på. Ha en fortsatt fin kveld

Grethe

onsdag 23. juli 2008

Hei og hopp :)

Hei og hopp til dere :) Da er jeg tilbake etter en ukes ferie i Grimstad. Har kost oss godt i vinden der ;) Blåser det alltid like mye? Uansett så hadde vi en fin tur og var selvfølgelig 2 dager i dyreparken. Det var moro for alle 4 :)


Her kommer litt nytt fra meg :) Dekorerte 4 after eight bokser til de 4 som jobber på avdelingen til min yngste datter. De ble veldig godt mottatt, noe jeg selvfølgelig ble glad for. Litt dårlig bilde... Laget de selvfølgelig ferdig dagen før de skulle gis vekk, så bildet er tatt sent på kvelden. Toppen som er malt er det minsten som har laget :)

Så fikk de 3 damene som jobber på avdelingen til eldstejenten min en flaske med vin hver. Da ble det selvfølgelig vinkort til de :) Her er det ene kortet. June har malt og jeg har dekorert litt.

Så er det et kort som mamma bestilte. En god venninne av hele familien egentlig :) ble 60 år no nettopp, så da måtte jo hun få et kort også.