søndag 29. juni 2008

Et bursdagskort



Et nytt kort fra meg i kveld. En som jobber litt i bhg til jentene blir 50 år i morgen, så styrer spurte om eg kunne lage et kort. Og det gjør eg jo selvfølgelig mer enn gjerne :)

Kortet er laget ut i fra skissen til http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ #8

søndag 22. juni 2008

To nye kort


To nye kort i kveld :) På det første her er bakgrunnen laget med alkoholblekk, det andre er distress ink bakgrunn. Veldig gøye teknikker begge to :)

tirsdag 17. juni 2008






Litt gammelt ;) Bursdag- og innflyttningsbok til en venninne

Litt mer bestilling



Et brudekort for svigermoren til min søster. Plukket oppsette opp i Camilla sin blog, link på siden her :) En utrolig dyktig kortmaker, så ta en tur innom bloggen hennes og nyt!





Min søster ville ha baby kort til en kollega på jobben som fikk en sønn for en stund siden. Ble et helt enkelt kort, men eg ble ganske fornøyd med dette :)

søndag 15. juni 2008

lørdag 14. juni 2008

Jeeeeeeeeeei :) Fått meg blogg

Da har eg hoppet ut i det :) Er en aktiv blogghopper, hvis det er noe som heter det da... Og har lurt en stund på om eg skulle hoppe i det selv og få meg en blogg. Eg lager kort så ofte som eg har sjans, men med full jobb, samboer og 2 barn så går det til tider i rykk og napp ;) Da er det veldig greit når det kommer noen bestillinger så må eg liksom få rompa inn på rommet mitt for å lage noe. Og da løsner det voldsomt! Kommer gjerne 5-10 kort da når eg først er i gang :) Kommer nok til å legge inn noen bilder her i løpet av de neste dagene, så vi sees snart igjen :)